Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز بین‌المللی تحقیقات و مطالعات سنگ دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر عنوان کرد: «این مرکز در حال ساخت دستگاه‌هایی است که پاسخگوی صنعت سنگ بوده و در زمینه فرآوری سنگ‌های ساختمانی و نما کار می‌کنند.»

رضا عابدین‌زاده در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، درباره چرایی و چگونگی ایجاد مرکز بین‌المللی تحقیقات و مطالعات سنگ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر اظهار کرد: «این مرکز تحقیقاتی سال 97 راه‌اندازی شده و اهداف و رسالت آن، برقراری تعامل واحدهای دانشگاهی با صنعت سنگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی افزود: «در واقع راه‌اندازی این مرکز برای ایجاد تعامل بین دانشگاه و فعالان حوزه صنعت است. از زیرشاخه‌های این مرکز می‌توان به تربیت نیروهای متخصص برای صنعت سنگ و پاسخ به نیازهای آموزشی و پژوهشی این صنعت اشاره کرد که واحدهای آموزشی ما در فیلد آموزشی، دوره کاردانی فرآوری سنگ‌های ساختمانی را داریم و در مقطع کاردانی دانشجو جذب و پذیرش می‌‌کنیم. در مقطع کارشناسی ناپیوسته و پیوسته هم سرفصل‌های مرتبط در حال آماده‌شدن است و به‌زودی مجوز آموزش آن اخذ می‌شود.»

ساخت چند دستگاه در زمینه فرآوری سنگ‌های ساختمانی و نما

رئیس مرکز بین‌المللی تحقیقات و مطالعات سنگ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر درباره مهم‌ترین فعالیت‌های تحقیقاتی این مرکز بیان کرد: «این مرکز در زمینه تحقیقات و پژوهش، دارای چند زیرشاخه است، یکی طرح‌های تحقیقاتی است که دو تا سه طرح توسط دانشجویان در قالب پایان‌نامه‌های ارشد در حال انجام است. در زمینه دستگاه‌سازی هم مرکز تحقیقات مشغول شده و در حال ساخت چند دستگاه است، دستگاه‌هایی که پاسخگوی صنعت سنگ است و در زمینه فرآوری سنگ‌های ساختمانی و نما کار می‌کنند.»

برگزاری دوره‌های آموزشی برای صنعت سنگ

مدیر گروه مهندسی ساخت و تولید و استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهرادامه داد: «مورد دیگر در دست اقدام طرح آماده‌سازی یک نرم‌افزار جامع حسابداری برای استفاده در صنعت سنگ است. مورد بعدی برگزاری یک‌سری دوره‌های آموزشی برای صنعت سنگ است، اکنون از اتاق بازرگانی برای برگزاری دوره صادرات برای سنگ‌بری‌ها و فعالان صنعت سنگ پیگیر هستیم. خدمات آزمایشگاهی هم جزء موارد خیلی مهمی است که مرکز تحقیقات سنگ در داخل و خارج از دانشگاه ارائه می‌دهد و آزمایشگاه بتن و مصالح ساختمانی یکی از بخش‌های مهم فعال در این مرکز است.»

مهم‌ترین دستاورد؛ نرم‌افزار جامع حسابداری برای استفاده در صنعت سنگ

وی درباره مهم‌ترین دستاوردهای مرکز تحقیقاتی سنگ واحد خمینی‌شهر از ابتدای راه‌اندازی تاکنون تشریح کرد: «نرم‌افزار جامع حسابداری به نام زاگرس که توسط یکی از شرکت‌های زیرمجموعه مرکز تحقیقات سنگ انجام می‌شود، یکی از مهم‌ترین دستاوردهاست و تولید سنگ‌های مصنوعی از ضایعات سنگ هم یکی از دستاوردهای مهمی است که در واحد خمینی‌شهر انجام می‌شود و در حال پیگیری برای انعقاد قرارداد با بیرون از دانشگاه در زمینه سنگ‌های مصنوعی و سنگفرش هستیم.»

امضای 5 تفاهم‌نامه با نهادهای مرتبط با صنعت سنگ

رئیس مرکز بین‌المللی تحقیقات و مطالعات سنگ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر درباره تعامل نهادها و مراکز مربوط خارج از دانشگاه با این مرکز عنوان کرد: «تعامل کاملی وجود دارد، اکنون پنج تفاهم‌نامه با نهادهای مرتبط داریم. انعقاد تفاهم‌نامه‌ با کانون سنگ ایران، انجمن سنگ ایران و شرکت شهرک‌های صنعتی داشته‌ایم و تفاهم‌نامه‌ای با دانشگاه کاشان داریم که در واقع قطب معدن کشور است و یک تفاهم‌نامه هم با اداره اتباع و مهاجرین خارجی داریم.»

عابدین‌زاده درباره درآمدزایی این مرکز به آنا گفت:‌ «همان‌طور که گفتم تفاهم‌نامه‌هایی با سازمان‌های مختلف به امضا رسانده‌ایم که یک‌سری از بندهای این تفاهم‌نامه‌ها به‌زودی منجر به عقد قرارداد خواهد شد.»

انجام چند پایان‌نامه دانشجویی

وی درباره جایگاه پایان‌نامه‌های دانشجویی و طرح‌های پژوهشی استادان و اعضای هیئت علمی در ارتباط با این مرکز تحقیقاتی یادآور شد: «چند پایان‌نامه دانشجویی در حال انجام یوده که یکی در ارتباط با موضوع خواص مکانیکی و شیمیایی سنگ‌های مصنوعی، دیگری درباره فرآوری و برش سنگ‌های ساختمانی و یک پایان‌نامه هم درباره موضوع تعمیر و نگهداری ماشین‌آلات معدنی است.»

رئیس مرکز بین‌المللی تحقیقات و مطالعات سنگ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر درباره ارزیابی خود از فعالیت این مرکز و اینکه آیا می‌تواند به فعالیت خود ادامه دهد تا دچار لغو مجوز از سوی سازمان مرکزی نشود، تأکید کرد: «روند مراکز تحقیقاتی به این صورت است که مجوز یک‌ساله به آنها داده شده و سپس متناسب با شیوه‌نامه‌ای که وجود دارد در مورد آنها ارزیابی صورت می‌گیرد. بخش پژوهشگاه و خدمات آزمایشگاهی سازمان این ارزیابی‌ها را انجام می‌دهند و متناسب با آن ارزیابی‌ها، مجوز مراکز تحقیقاتی را یا تمدید کرده و یا لغو می‌کنند.»

عابدین‌زاده تصریح کرد: «به‌نظرم مرکز بین‌المللی تحقیقات و مطالعات سنگ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر در یک سال گذشته با توجه به صحبت‌هایی که شد و برون‌دادهایی که داشته است، روند مثبتی را طی کرده و مشکلی از این نظر برایش پیش نخواهد آمد.»

انتهای پیام/4103/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: انجمن سنگ ایران دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر شرکت شهرک های صنعتی نرم افزار جامع حسابداری سنگ های مصنوعی مرکز تحقیقاتی برای صنعت سنگ مرکز تحقیقات صنعت سنگ عابدین زاده راه اندازی تفاهم نامه پایان نامه مهم ترین نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۵۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور

به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم بروفه، رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری مؤسسه تحقیقات علوم دامی با اشاره به این که حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، یکی از اصلی‌ترین سیاست‌های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به شمار می‌رود، گفت: در حال حاضر ۱۹ واحد و هسته فناور که حوزه فعالیت‌شان دام و طیور است، تحت حمایت مرکز رشد مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور فعالیت می‌کنند. از این ۱۹ مورد ۱۷ واحد فناور و ۲ مورد هسته فناور است. همچنین ۲ واحد، جز شرکت‌های دانش‌بنیان است که در موضوع‌هایی مانند تغذیه و خوراک دام (۱۱ مورد)، تولید مثل دام (یک مورد)، زنبورعسل (۵ مورد) و امور خدماتی (۲ مورد) فعالیت دارند.

بروفه، شرکت‌های کوچک و متوسط فناوری را یکی از پایه‌های رونق اقتصادی، توسعه فناوری، کارآفرینی و تقویت تولید ملی دانست و افزود: توسعه این شرکت‌ها در گرو ایجاد زیرساخت‌های لازم برای کاهش خطرپذیری آنها در دوران شروع فعالیت است و یکی از مهمترین زیرساخت‌ها، مراکز رشد واحدهای فناوری خواهد بود.

وی اظهار کرد: مرکز رشد واحدهای فناوری برای کارآفرینان و واحدهای کوچک و متوسطی که دارای ایده‌های محوری قابل تجاری شدن هستند، برای چند سال با ارائه اطلاعات، مشاوره‌های ضروری، خدمات، تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی در حد امکان به ارتقای آنها کمک کرده و آنها را برای حضور مستقل و مؤثر در صحنه فناوری کشور آماده می‌کند.

رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری علوم دامی با تاکید بر این که بهره‌وری حداکثری از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در راستای رونق اقتصاد دانش‌بنیان از ضرورت‌های این مجموعه تحقیقاتی است، توضیح داد: استراتژی اصلی «مرکز رشد واحدهای فناور علوم دامی»، ایجاد بستری مناسب به منظور جذب کارآفرینان و فارغ‌التحصیلان علوم دامی، واحدهای R&D شرکت‌های پیشرو و بزرگ، شرکت‌های Spin Off (شرکت بزرگ‌تری که به چند کسب‌وکار خردتر و مستقل تقسیم می‌شود)، اعضای هیأت علمی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در راستای تجاری‌سازی و توسعه دانش‌های فنی منتج از تحقیقات به عمل آمده توسط محققان علوم دامی، تولید محصولات دانش‌بنیان قابل عرضه به بازار و در نهایت رشد اقتصادی منطقه و کشور است.

وی بیان کرد: واحدهای فناوری که ایده محوری و حوزه اصلی پژوهشی آنها حول اهداف «چشم‌انداز استراتژیک یا نقشه راه مؤسسه» برای ارتقای مشارکت با بخش غیردولتی و برون‌سپاری بخشی از تحقیقات حوزه دامپروری به بخش خصوصی باشد، در راستای اجرای طرح‌های توسعه محور، در اولویت حمایت قرار خواهند داشت.

کد خبر 6099609

دیگر خبرها

  • حضور مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
  • ۷۰ درصد مردم تلویزیون می‌بینند | نظرسنجی جدید تماشای برنامه‌ها اعلام شد
  • جهش صنعت تولید برق در خراسان شمالی
  • افتتاح نیروگاه پنج مگاواتی در تبریز
  • افتتاح نیروگاه ۵ مگاواتی در تبریز
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • کشف دومین منزل انباشت زباله در بجنورد!
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور کلید خورد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی