Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیدکننده سنگ مصنوعی در چهارمحال و بختیاری گفت: کارگاهم را با چنگ و دندان فعال نگه داشته‌ام اما صرفه اقتصادی ندارد و مشکل ما بازار فروش نیست بلکه عدم حمایت است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیررضا پورحیدر تولیدکننده سنگ مصنوعی در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: ۲۸ سال سن دارم و در رشته عمران تحصیل کردم بنابراین با تولید سنگ مصنوعی بیگانه نیستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اضافه کرد: از سال ۹۳ کارگاه تولید سنگ مصنوعی در شهرستانمان راه‌اندازی شد و چون شروع کار نیاز به تجهیزات عمده‌ای نداشت، خرید تجهیزات لازم با سرعت انجام شد.

پورحیدر با بیان اینکه در ابتدای کار اشتغال‌زایی برای چهار نفر صورت گرفت ادامه داد: درحال حاضر برای ۱۰ نفر اشتغال‌زایی بصورت مستقیم صورت گرفته است و چند راننده و یک حسابدار هم بصورت پاره وقت با ما همکاری دارند.
 


سنگ مصنوعی بازار فروش گسترده‌ایی هم در داخل و هم خارج از کشور دارد

این تولیدکننده سنگ مصنوعی در چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه بازار مصرفی سنگ‌های مصنوعی گسترده است چون هم در داخل ساختمان و هم در قسمت‌های صنعتی پروژه‌ها و مبلمان‌های شهری کاربرد دارد، افزود: به این ترتیب تنوع مصرف این نوع سنگ‌ها بالا و بازار فروش برای آن‌ها مناسب است.

پورحیدر خاطرنشان کرد: تولیدات سنگ مصنوعی علاوه‌بر شهرستان بروجن در سایر شهرستان‌ها و استان‌های کشور استفاده دارد و همچنین به کشور عراق صادر می‌شود و این کشور مشتری خوبی است که می‌توان از آن به عنوان بازار فروش استفاده کرد.


وی با بیان اینکه مسئولان به دو صورت می‌توانند به ما کمک کنند گفت: یکسری از مسئولان برای صادرات به ما کمک می‌کنند و یکسری دیگر از مسئولان خود خریدار محصولات هستند.

پورحیدر ادامه داد: مسئولان پتروشیمی‌ها، مسئولان کارخانه‌ها و مسئولان شهری معمولا خریدار سنگ‌های هستند، در ابتدا این افراد به سختی زیر بار خرید محصولات می‌رفتند، بنابراین مجبور شدیم اثبات کنیم که این محصول جنس مناسبی دارد و با سرمای استان ما هماهنگ است.

پورحیدر اضافه کرد: قسمت ناراحت‌کننده کار با مسئولان آنجایی است که چون از آغاز به کارم زمان زیادی نمی‌گذرد نیاز به نقدینگی دارم تا بتوانم بدهی‌هایم را پرداخت کنم.

وی با بیان انکه من برای تامین نقدینگی مجبور هستم از قیمت بازار کمی بیشتر تعیین کنم افزود: متاسفانه مسئولان به جای خرید از من که تولیدکننده داخلی هستم از تولیدکنندگان استان‌های همجوار با قیمت کم‌تر خرید کرده، اما به این موضوع فکر نمی‌کنند که اگر کارگاه تولیدی داخل استان را حمایت کنند زمینه اشتغال چند خانواده فراهم می‌شود.

مسئولان به همان اندازه که وظیفه کنترل بیت‌المال را دارند وظیفه اشتغال جوانان استان را نیز برعهده دارند

وی با اشاره به رایزنی‌های صورت گرفته با استاندار، شهرداری‌ها و سازمان همیاری شهرداری استان خاطرنشان کرد: در این دیدارها خواستار حمایت مسئولان از
تولیدات‌مان شدیم و درخواست کردیم اولویت خرید محصولات داخل استان باشند.

 


این تولیدکننده سنگ مصنوعی در چهارمحال و بختیاری یادآور شد: مسئولان به همان اندازه که وظیفه کنترل بیت‌المال را دارند وظیفه اشتغال جوانان استان و حمایت از آن‌ها را نیز برعهده دارند، اما متاسفانه نگاهی در این زمینه از سوی مسئولان استان وجود ندارد.

مسئولان در پرداخت مطالبات‌مان همکاری لازم را ندارند

پورحیدر تاکید کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته درحال حاضر خرید محصولات از سوی مسئولان صورت می‌گیرد، اما پرداخت مطالبات از سوی آن‌ها به درستی انجام نمی‌شود و هیچ‌گونه همکاری با یک تولیدکننده خرد صورت نمی‌گیرد.

وی بیان داشت: روند پرداخت مطالبات به تولیدکنندگان خرد همواره با مشکل مواجه بوده و نه‌تنها هیچ کمکی به ما نمی‌شود بلکه حق‌مان را هم به ما نمی‌دهند.

قطع برق کارگاه، به دلیل 700 هزار تومان بدهی

این تولیدکننده سنگ مصنوعی در چهارمحال و بختیاری گفت: متاسفانه برق کارگاه را به علت ۷۰۰ هزار تومان بدهی بدون هماهنگی قطع کردند و باعث ضرر به کارگاه شدند.

وی بیان داشت: من تولیدکننده از دولت طلب دارم و جواب دولت به من "ندارم" است اما همین حرف را من نمی‌توانم به دولت بزنم.

پورحیدر خاطرنشان کرد: متاسفانه مسئولان بیشتر تولیدکننده‌ها را دلسرد می‌کنند به‌طوری که خود من در حساب و کتاب‌هخایم به این نتیجه رسیدم که هر یک روز که کارگاه را تعطیل کنم یک میلیون تومان کم‌تر ضرر می‌کنم.

کارگاهم را با چنگ و دندان فعال نگه داشته‌ام

وی اضافه کرد: علاوه‌بر دغدغه و مشکلاتی که مسئولان برای ما ایجاد می‌کنند دغدغه تامین مواد اولیه نیز برای ما مطرح است، تولیدکننده‌های خرد در ازای فروش محصولاتشان با تاخیر پول دریافت می‌کنند اما مواد اولیه را باید نقدا خریداری کنند.

پورحیدر گفت: متاسفانه تسهیلات بانکی ویژه‌ای برای تولیدکننده‌ها درنظر گرفته نشده است و عملا بیلان مالی امسال منِ تولیدکننده منفی می‌شود.

وی تاکید کرد: کارگاهم را با چنگ و دندان فعال نگه داشته‌ام اما صرفه اقتصادی ندارد و مشکل ما بازار فروش نیست بلکه عدم حمایت است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۷۲۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: رفع مشکل آلودگی هوای اراک به اقدام و حمایت صنایع این استان نیاز دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس علی‌آبادی صبح امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی اظهار کرد: برای رفع مشکل آلودگی هوای اراک باید منشأ آلودگی رفع شود و در مرحله بعد ترمیم و ممانعت از انتشار مجدد آن مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه با افتخار اعلام می‌کنم که طرفدار و حامی محیط زیست هستم افزود: فعالیت صنایع نباید نابودی محیط زیست را به دنبال داشته باشد، رفع مشکل آلودگی هوای اراک به اقدام و حمایت صنایع این استان نیاز دارد.

وزیر صمت خاطرنشان کرد: صنایعی که آلودگی زیست‌محیطی دارند باید نواقص را رفع و آلودگی‌های زیست‌محیطی را برطرف کنند. توسعه پایدار و فعالیت‌های صنعتی باید با الزامات زیست‌محیطی همراه باشد.

علی‌آبادی با بیان اینکه اراک شهری استراتژیک از نظر تنوع تولیدات صنعتی است، اضافه کرد: این شهر طی سال‌های اخیر گرفتار حصار آلودگی هوا شده است که برای رفع این مشکل، برنامه‌ریزی و همکاری‌های برون‌بخشی نیاز است.

وی ادامه داد: بر اساس قانون هوای پاک، مسئولیت همه بخش‌ها و سازمان‌ها در زمینه کاهش آلایندگی‌ها در بخش‌های مختلف خودرویی و صنایع مشخص شده است.

وی ادامه داد: اقداماتی که باید هریک از دستگاه‌های ذی‌ربط در خصوص کاهش و مقابله با آلودگی هوا انجام دهند مشخص است و سازمان محیط‌زیست به‌عنوان ناظر و ضابط قضائی باید بر نحوه اجرای قانون توسط دستگاه‌های مختلف را نظارت کند.

به گزارش ایمنا، در این نشست، مسائل و مشکلات صنایع مطرح شد و وزیر صمت دستورات لازم را در خصوص مواردی از جمله بدهی بانکی، اختلاف یک شرکت با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری، مسئله زیست‌محیطی یکی از شرکت‌های خصوصی، تعیین تکلیف تعهدات این شرکت و دیگر مسائل مربوط به موانع تولید صنایع حاضر در نشست را اتخاذ کرد.

حضور در سی‌ودومین همایش سالانه بین‌المللی مهندسی مکانیک در دانشگاه صنعتی اراک، دیدار با فعالان اقتصادی استان مرکزی و بازدید از شرکت دانش‌بنیان انرژی صنعت خاورمیانه از برنامه‌های سفره یک روزه علی‌آبادی به اراک است.

کد خبر 751435

دیگر خبرها

  • چگونه اپل می‌تواند آیفون 16 را به یک ارتقاء ضروری تبدیل کند
  • هوش مصنوعی میتواند نقاشی جعلی را تشخیص دهد
  • حضور فعال بانک صادرات ایران در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی
  • هوش مصنوعی نقاشی‌های جعلی را شناسایی کرد
  • حمایت سازمان فناوری اطلاعات از سکو‌ها و کسب و کار‌های اقتصاد دیجیتال
  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • آینده اپل چگونه خواهد بود؟
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد